2021. aasta KSA Silmakeskuses

28. detsember 2021

2021. aasta oli KSAs väga eriline ja hea. Tegime tohutul hulgal täiskasvanute ja laste nägemisuuringuid (nendest enim protseduurieelseid silmauuringuid) ja aitasime väga paljudel inimesel lühinägelikkusest vabaneda. Järgnevalt on teie ees mõned kõnekamad faktid, mis iseloomustavad lõppevat aastat.

 
  • Hea sõbra või tuttava soovitust saab usaldada rohkem, kui mistahes reklaami. Käesoleval aastal võtsid üksteise julgustusel laserprotseduuri teekonna koos ette parimad sõbrannad, aga näiteks abikaasad. Pereliikme soovitusel jõudis meieni ka õdesid-vendi ja lugematul arvul sõpru.
 
  • KSA hoolde usaldasid end kliendid Lätist, Saksamaalt, Venemaalt ja Austraaliast, aga ka näiteks Inglismaalt kodumaale naasnud eestlased ja Ameerikas ning Gruusias elavad eestlased.
 
  • Prillidest soovivad vabaneda kõik, seega olid esindatud elualad seinast seina: laulja, viiuldaja, tantsija, toidublogija, tätoveerija, raamatupidaja, influencer, jalgpallitreener, tarkvaraarendaja jne.
 
  • Kevadel täitus KSA Silmakeskusel 16 aastat asutamisest. Staažikamad töötajad on meil samuti 16 aastat olnud: silmakirurg dr Ants Haavel ja protseduuriõde Ave Treier.
 
  • Septembris käis Flow 2.0 laserprotseduuril veel üks KSA töötaja. Praeguseks on umbes 75 % kõikidest KSA töötajatest laserprotseduuri ise läbinud.
 
  • Tänavu liitus KSA tiimiga uus optometrist Helena, kelle juures saab silmauuringutel käia KSA Tartu kliinikus. 
 
  • Aasta alguses prognoosisid KSA töötajad, kui palju Flow 2.0 laserprotseduure 2021. aastal tehakse. Keegi täpset arvu ei tabanud ja aasta eesmärk saavutati juba oktoobris.
 
  • Lisaks täitus jõulude eel läbi aegade suurim nädala rekord – 5 päeva jooksul tehti 75 protseduuri.
 

Oleme siiralt tänulikud kõikidele toredatele klientidele, et usaldasite oma silmad meie hoolde. KSA töötajad oma valdkonna suurimad fännid ja uus aasta toob peagi põnevaid uudiseid. Seega, ootame jätkuvalt kõiki huvilisi silmauuringutele, kuhu on võimalik registreeruda SIIN!